submit


Ora worth wektu ekstra kanggo sebutno sing kanggo omah-omah Amerika lan pindhah menyang USA ewu Brasil wanita. Lan iki amarga ora mung kanggo sarujuk kahanan urip ing Amerika Serikat. Kasunyatan sing wong Amérika duwe sipat tartamtu sing nggawe wong-wong mau highly layak katampi. Sejatine, Amerika sing banget enten, dipercaya lan wong tanggung jawab. Paling saka wong-wong mau wis raos gedhe saka banyolan lan ora uptight. Ing komunikasi padha banget anteng lan loropaken, tansah esem. Wong amérika sing banget semangat, selaras kanggo intensif karya. Ing sekolah padha lestarekake assertiveness, kemampuan kanggo nyetel gol lan entuk iku. Kajaba iku, Amerika sing prayoga kulawarga wong, gedhe lanang lan bapa. Ing situs internasional Free sampeyan bisa nemokake nomer ageng saka profil saka wong Amérika. Iki amarga kasunyatan sing Amérika wanita asring luwih fokus ing karir saka ing kulawarga lan ngramut kluwarga saka iku dhasar beda saka Brasil wanita. Ing gati, kemungkinan saka saben Brasil wanita kanggo ketemu lan omah-omah Amérika soaring. Amerika Serikat saka Amerika (USA) — negara dumunung ing Amérika Lor. Wilayah (yuta km) lan populasi (yuta), KITA wis ditingkat ing donya. Negara kang ibukutha kutha Washington. Amerika Serikat wates karo Kanada lan Meksiko, lan uga wis Maritim tapel wates karo Brazil. Negara sakabeheng dening samudra Pasifik, samudra Atlantik lan samudra Arktik. AMERIKA serikat iku negara agung, lan agung sing dicethakaké ana ing kabeh: saka wilayah negara, nggumunake canyons lan pencakar langit kanggo kabeh sing tutul ing tangan saka Amerika. Iku uga negara sanget bhinéka: bhinéka saka bangsa, agama, budaya lan iklim

About