Njaluk siap

Takon pitakonan

Supaya ensued dawa lan menarik dialog, takon minangka akeh pitakonan minangka bisa. Iki bakal ngidini ora mung kanggo njaluk melu ing obrolan menarik lan bakal bantuan sampeyan ngerti interlocutor luwih apik. Contone: apa olahraga apa sampeyan mikir punika paling kasar. Iki bisa dadi titik wiwitan kanggo diskusi dawa saka macem-macem topik. Supaya pitakonan sing menehi mung loro jawaban: Ya utawa ora. Iku dadi pacelathon menyang mburi mati lan nggawe nggawe bisu kikuk.

Dadi manteb ing ati

Ora ragu-ragu kanggo njupuk inisiatif ing tangan dhewe. Yen sampeyan ndeleng wong sing sethitik isin utawa looking kanggo topik obrolan, njupuk kontrol saka kahanan lan nyetel muni kanggo ngobrol. Dadi mbukak, diajak langsung lan ora dissemble. Elinga yen sampeyan sing sesambungan ing jaringan, lan ora ana panggonan kanggo diwenehi. Yen wong sing kaya, supaya wong ngerti sing. Nanging jarak tinamtu isih kudu diamati: ora pindhah menyang wahyu, kang ora ngomong nalika patemon. Kanggo nindakake iki, ana bakal dadi wektu, yen komunikasi bakal terus. Saben uwong tresna kanggo pirembagan bab piyambak lan seneng kanggo bakal mirengke. Menehi wong kesempatan kanggo ngeculake lan aran kaya center saka manungsa waé. Takon bab kapentingan lan pilihan: wong sing mbokmenawa wis favorit game video favorit utawa account bir.

Marang jawaban bab pilihan sing

Aja kantun kesempatan kanggo argue karo wong bab soko. Aja lali bab pangertèn saka banyolan. Ing bocah-bocah wadon iku rego kurang saka lanang. Nyoba kanggo nggawe wong ngguyu lan eseman emosi positif kaya boten liya kontribusi kanggo lokasi lan simpati. Ing ngisor iki iki aturan prasaja, sampeyan bakal bisa kanggo narik kawigaten manungsa waé saka wong lan iku becik kanggo surprise wong. Wangsulan: bab ingkang utama ora kanggo overdo lan tetep alam

About