Portugis wong apa lagi. Forum saka Portugal:»sing manggen ing Portugal»

Sing wis utawa duwe hubungan karo portugis-nulis pengaruh(tanpa intim rincian).Apa beda saka kita wong. Apa kang padha. Portugis wong. Kang ora sampurna. Kula banget. Lan loro-lorone kita bakal tau dadi. Nanging yen sampeyan ngguyu ing paling sapisan. nggawe sampeyan mikir kaping pindho. iki bakal ngidini sampeyan kanggo dadi manungsa lan nggawe kesalahane, terus dhateng wong lan menehi wong kabeh aku bisa. Panjenenganipun dipetik puisi. panjenenganipun panginten babagan kula saben menit. panjenenganipun maringi kula bagéan saka aku sing aku bisa numpes, lan dheweke sumurup iku. Fly. Ngimpi saka. Tresna lan Tresna dening wong portugis. Sampurna wong ora ana, nanging tansah ana…