submit


Where Katresnan urip ana kasusahan lan kanepson, malah Omah iki unsightly ing katon. Padha appreciate kebecikan. ana ora panggonan kanggo anxieties. Ana ing jendhela looking ing esuke saka gusti Allah. Teka ing, Gusti, kaluhuran lan gamblang. Lan salju sing putih lan alus. Sing dosa donya iki pungkasanipun resik, aku lunga kabeh dosa jiwo saka Kemurnian Igor Larionov ing Los Angeles. Profesor sastra inggris, George devotes piyambak siji dina kanggo njawab pitakonan, ora iku duwe mangsa sawise pati dadakan saka dheweke pacangan Jim, karo tiyang kang urip nembelas taun. Ing crumbling bagéan saka donya, George nggoleki console saka kanca cedhak Charlotte, nyoba kanggo cling kanggo kaendahan saka lingkungan kasunyatan, kanggo rediscover tegesipun gesang

About