submit


Seret lan selehake lambang kanggo Ngarep lambang ing toolbar browser, banjur klik Ya ing jendhela sembul. Kang kaping taun teka kanggo kutha kita kanggo dheweke tuwane, urip ing jejere lawang. Saben wektu aku weruh wong soko mengkono. Aku umume cantik manteb ing ati cah wadon, lan dheweke bisa mangerteni, ana kasus pisanan teka munggah. Nanging karo wong, aku dadi liyane, minangka sampeyan ndeleng wong, mripate langsung nyawiji. Aku ndeleng sing seneng kula, ana kasus kita malmpah menyang saben liyane lan loro tau nyuwil kontak mripat. Iki wis kedados, aku malah liwati dening lan ngandika Hello, lan ana mbokmenawa ing kejut lan ora ngomong apa-apa. Banjur kapandeng ing kula aneh. Kiwa, ora ndeleng wong. wiwit taun dheweke urip ing kutha liyane, sing teka saiki. Mung ketemu ing bis, aku iki bingung. Peduli, ing cendhak, rusak atine, ngerti sing bakal rauh ninggalake lan maneh ora bakal ndeleng wong kanggo taun. Apa apa. Apa-apa kang ora kaya sampeyan, padha ora invent. Yen disenengi, kang bakal wis teka. Ing surak lan aku tresna iki. Njupuk inisiatif ing tangan, cara mung sampeyan bakal bisa kanggo mutusake masalah kabeh mamang. Yen sampeyan tumindak indifferent, sampeyan kudu nindakake soko, ing kasus, sampeyan duwe apa-apa kanggo kelangan. Tamu Njupuk inisiatif ing tangan, cara mung sampeyan bakal bisa kanggo mutusake masalah kabeh mamang. Yen sampeyan tumindak indifferent, sampeyan kudu nindakake soko, ing kasus, sampeyan duwe apa-apa kanggo kelangan. Penulis ora mbayar manungsa waé kanggo wong bodho kene. Sampeyan rightly ngandika sing iku luwih apik kanggo nggawe iku cetha sing kaya. Mungkin malah pendekatan iku. Maca independen, carane kanggo ngatur rapat. Saiki wong lanang sing wedi kanggo pendekatan bocah-bocah wadon amarga universal materialisme lan komersialisasi sesambetan. Iku dadi luwih komplek ing wektu kita. Bocah-bocah wadon sadurunge padha prasaja. Saiki ambisi kabeh akèh. Dadi wong lanang sing asring ora cocok, amarga padha ora arep dadi diremehake. Supaya ana sing duwe iku

About