submit


Website project unik ngendi kabeh kedhaftar bisa ngirim pesen free kanggo saben liyane ing telpon seluler langsung saka situs. Ing kasus iki, nomer panjenengan bakal tetep didhelikake nganti sampeyan milih kanggo nuduhake iku sak komunikasi. Partner bisa nanggapi kanggo sampeyan lan jawaban sampeyan nampa liwat SMS ing kamar telpon sing dituduhake nalika ngirim SMS. Sampeyan bisa terus correspondence wis saka telpon seluler mung dening ngirim pesen balesan. Iki bisa rampung ing Sawise sampeyan nanggapi kanggo teks saka telpon operator bisa ngirim tandha, kang dituduhake ing biaya saka SMS. Kanggo konfirmasi idin kanggo ngirim SMS, jawaban operator pitakonan dening ngirim wong pesen bali (gratis)

About