submit


Moscow — kutha sing ora tau turu. Ing pembuangan ing restoran paling apik, klub, kafe, bar lan panggonan liyane ngendi sampeyan bisa santai lan have fun. Kanggo wong-wong sing seneng luwih anteng luang, ana tansah: Patriarchal blumbang, Padhepokan taman, taman Botani saka Moscow state University ing Sparrow bukit utawa Taman saka Kamenangan. bakal bantuan sampeyan nemokake wong menarik karo kang sampeyan ora bakal bosen. Kene sampeyan bisa ketemu bocah-bocah wadon ayu lan atraktif wong-wong sing arep kanggo ketemu sampeyan

About