Malah pisanan lan entheng kenalan karo Rio nggawa cukup akèh surprises. Utawa rodok, sawetara iku padha cukup katebak lan logis: Ya, Brazilians katresnan pesisir, nanging padha ora bisa mbayangno gesang tanpa bal-balan, lan Ya, ana katresnan dansa nganti sampeyan ngeculake esuk. Nanging pet saka konsep»panas Brasil wong wadon,»lan ing paling»panas Brasil lanang»kanthi ngrambah kula mung kene ing misuwur pesisir Rio. Nanging dina iki, pirembagan akèh padha ora arep teka luwih apik kanggo nonton Brasil ayu lan wong nggantheng.). Ayo kang miwiti karo bocah-bocah wadon. Apa ndadekake Brasil wong wadon,»panas»lan mesthi»puisi kang ngimpi.»Mata. Kulit.

Kang nguripake metu, ing panggonan pisanan curvy.

Sok-sok malah kakehan

Salah nyebul ing pendekatan kanggo pantai, lan ing tangan liyane, mikir iku, ing ngendi wae iku sing mengkono. Nanging pantai iku padha ora akeh sing luwih apik Sanadyan, ing tangan liyane, sing ngandika sing curvy ala.) Minangka iku nyenengake kanggo njupuk persil saka foto lan alasan sing kita ana ing Rio lan amarga kasunyatan sing ora kabeh wong bisa appreciate kuwi manungsa waé kanggo wong. Nanging dadi jujur, iki konsentrasi saka lemak aku wis ora katon, mbok menawa tau. Lan panjelasan iku ora dawa banget kanggo ngenteni) Kripik, hamburgers, sandwiches lan saestu paling umum lan terjangkau pangan werna ing Brazil. Asil ing panggonan sing cocok. Nanging sawetara isih milih yogurt, lan lemonade.) Nanging punapa mawon sampeyan ngomong, olahraga akeh luwih dipunremeni dening kuwat jinis. Lan asil saka iku katon kanggo mata wuda. Sajujure, pengalaman ngunjungi paling misuwur pantai saka Rio tetep campuran Nanging siji bab punika pancen tartamtu. Kene iku perlu kanggo ngunjungi. Lan yen aku ora»nuduhake piyambak», banjur»wong kanggo nonton»kanggo manawa. Lan malah banjur, Rio bakal ora nguciwani tontonan

About