Yen sampeyan ketemu wong saka Brazil, lan bab iki negara aku ngerti mung saka Amérika Latin romantis seri, iku wektu kanggo nyilem tuwa menyang sinau saka basa portugis lan ngerti identitas nasional saka Brazilians. Ing Brazil iman Katulik, lan kekawin campuran sing ora umum. Mulane, ing Brasil kulawargané, Brasil garwa disambut kindly lan makmur pembangunan saka hubungan gumantung ing wong-wong mau. Iku wis dawa lan romantis pangenalan saka lady lan Prim lan tepat upacara, putri, engagement lan wedding. Kulawarga punika kuwat, nanging, wanita lan wong-wong kang tanggung jawab sing strictly dipisahake, supaya ora nyana yen bojomu bakal bantuan ngubengi omah lan lumaku karo kowe blanja. Iku ora umum ing kulawargané ana telu utawa luwih bocah-bocah, nanging kanggo menehi anak sing pendidikan kualitas ora bisa nindakake kabeh tuwane. Sarujuk kanggo omah-omah Brasil ora babras kanggo pisanan nemokake metu kang babagan masyarakat kang belongs kanggo. Outwardly raharja negara wis gedhe persentasi saka wong-wong miskin, lan tau dipunginaaken wong, padha ngenggoni wilayah miskin — favelas lan foraged angkara. Mulane, iku penting kanggo sampeyan kanggo mangerteni financial kapabilitas ngresiki lan panggonan panggonan. Sadurunge sampeyan wis nggawe kaputusan kanggo omah-omah Brasil, bakal becik kanggo ngerti sing ana residents saka kutha-kutha industri entuk akeh dhuwit luwih saka desa. Senajan ana petani sugih lan landowners. Brazilians nglampahi dhuwit ing omah lan sawijining noto, ing mobil, kang tanpa iku ora bisa nindakake, kanggo care babagan kesehatan lan kaendahan, cumadhang kanggo tuku sandhangan lan perhiasan. Lan wong-wong tresna kanggo menehi kanggo preian pilihan saka perhiasan. Brazil wis ayu lan unik negara karo sugih satwa lan paling murni alas. Sing ciri khas padha loro iku — Samba (tari sekolah ana ing saben kutha) lan bal-balan (utama passion, lan ora mung wong-wong). Kene panas kabeh babak taun, supaya babak taun wana teeming karo ula, angga lan liyane jalmo ora pati ngerti kanggo kita, kang asring menek menyang panggonané wong-wong. Brazilians skillfully nggabungke alam liveliness lan looseness karo Puritanism. Padha cumadhang kanggo njupuk bojo Brasil manten, nanging ora ing cepet-cepet kanggo omah-omah Brasil wong, nanging ora ngerti wong. Mangga saran. Ketemu ing Internet karo Brasil ing februari. Pirembagan ing Skype, lan nawakake kula kanggo omah-omah wong. Dheweke urip ing Sinop ing negara Mat reged. Mahasiswa senajan iki wis telung puluh taun lawas. Sinau kanggo dadi malang desainer. Kang banget kepengin kula kanggo pindhah menyang wong ing Brazil, kanthi alesan bilih piyambakipun wis ora ana wektu kanggo pindhah kanggo kula. Lan kepengin kula teka bisa. Nanging aku suspect-apa ing cepet-cepet kita duwe saben liyane ngerti lan njupuk resiko sing aku ora bisa dumadakan iku sawetara jenis pervert. Ing Ukraina ing panggonan ngendi aku manggon masalah amba karo grooms minangka ana madat tamba utawa kandhel atine. Bocah-bocah wadon kaya kanggo bakal lan apa apa. Malah yen kutha wis masalah karo suitors, ora nggawe tumindak sembrono. Mesti wae, sampeyan perlu kanggo ngrungokake dhewe, ora ilang vigilance. Yen sampeyan duwe mamang, banjur ana alasan. Nglampahi sethitik diselidiki. Ing search engine lan jinis ing garis telusur jeneng, surname lan gantian malah data sing duwe kutha, sawijining Universitas, lan liyane. Browse kasebut kanthi teliti, kabeh informasi sing bakal menehi sistem. Maca tips Marina Pengawasan ngresiki sampeyan Bisa nemokake soko migunani kanggo sampeyan. Nandheske marang kang teka. Motivasi dening kasunyatan sing tuwane ora ngidini sampeyan kanggo pindhah menyang Brazil, ora kenalan ing wong karo gandhengane.

Yen kang ngandika ora ana wektu kanggo pindhah menyang Brazil ing kasus, ora pindhah. Aku manggon ing Brazil kanggo taun katelu lan ngomong sing wong sing banget ora, utamané marang Brasil wanita amarga padha pracaya sing kita sing kaliren, lan tulisan. Punapa mawon iki ngandika, telung puluh taun lan memulang iku banget pungkasan, prayoga wong wis dawa wis rampung Universitas lan karya, lan unwillingness kanggo teka nyata lack saka bab kanggo sampeyan. Kang ora omah-omah sampeyan malah yen sampeyan teka. Kanggo njaluk nikah ing Brazil, kita kudu serius makalah saka besar, etc, lan iku dawa lan lelampahan angel. Brazil wis cukup ditutup kanggo wong lan njaluk sembarang kertas punika sirah ing inggris ana meh ora ana siji ngandika, lan portugis aku sing ora ngerti. standar urip punika samsaya awon saka ing Brazil. dheweke ora ing teh kanggo njaluk metu saka kene. ora maringi pitutur wong-wong lan sing omong kosong. banget rauh wong, sing ora malah keganggu kanggo teka kanggo sampeyan, bakal nuduhake sampeyan carane kethèk lan pitutur marang wong-wong sing ngombe vodka sayur sup kanggo nedha Isuk ing fun kanca-kanca. iku luwih apik kanggo katon ing negara liyane. apa sampeyan ngerti sing ing Brazil, paling cities wis ora sanitasi. iki kebak wong sing ora duwe omah. kene sawise ing wayah sore luwih apik ing werna ora ninggalake siji putih-skinned manca kang bathuk wis ditulis sing iku ora lokal.

Alena, Hello

Kabeh bener, nganti sampeyan ngetik papan saka sembarang negara ing dheweke saben dinten gesang karo kabeh nuansa, kang ora maca ing Internet lan kang ora ana ing panuntun marang turis, iku mokal kanggo mbayangno sing bener bisa ngenteni sampeyan ing negara iki. Supaya tulus thanks kanggo sampeyan kanggo informasi, kanggo apa sing ngandika bab pengalaman urip ing Brazil. Iki bantuan amba kanggo saben prawan sing plans kanggo pindhah ing negara iki

About