submit


Mbok menawa siji sing paling penting masalah ing situs web, lan kanggo kula wong. Ing kontras kanggo publikasi babakan bocah-bocah wadon ing Iceland, iku hard kanggo kula kanggo pitutur marang objectively, amarga aku rumiyin tresna Brazil lan kabeh Brazilians kanggo kula panggonan khusus, nanging nanging, aku bakal nyoba kanggo mung operate ing kanyatan, kang aku bisa ndeleng lan sinau kanggo wektu urip ing Brazil. Mbok menawa, bab katon, iku angel kanggo ngumpulake kabeh karo rerumput padha — Brazil banget racially warna negara, lan karo sukses padha bisa katon minangka khas Eropah katon, lan biasane Afrika. Nanging, yen sampeyan nyoba kanggo deduce sawetara pola, kita bisa mbedakake kelompok khas kontemporer Amérika Latin katon ing Eropah, Afrika lan klompok sing paling kamungkinan antarane leluhur iku wong-wong pribumi Amérika Kidul, ing tampilan sing ana soko khusus saka India. Apa tenan ndadekake wanita saka Brazil padha kanggo saben liyane (mesthi,»kaya»ing relatif sing godhongé amba pangertèn tembung), supaya iku kuwalitas pribadi. Kulawarga — salah siji saka utama prioritas ing gesang saben Latino, supaya jeksa agung bisa ngetokake kene ngangap karo kanak-kanak. Ing aturan saka masyarakat kang»becik»(kados, contone, saka negara-negara Asia) kanggo ngetokne raos»kanggo nuduhake»mung inflame kahanan lan filsafat»unleashes». Ana sing mratelakake panemume, sing Brasil wanita, lagi ngomong,(kang tegese dasi»kenalan»kene, iku akeh luwih gampang saka ing negara liyane), nanging iki mung sebagéyan bener. Ya, ing Amerika Latin, masyarakat kurang konservatif lan luwih bebas ing prakara saka sesambetan pribadi, nanging ing wektu sing padha, ana baris langit antarane Gendakan lan sesambetan serius. Karo kabeh seeming frivolousness, akeh intrigued, Brasil wanita, saged kang arang banget manut. Iku tampilan dijupuk ora saka ing langit-langit. Sadurunge sampeyan wis nggawe kuwi kuwat statement, aku sinau statistik, wong liya kang panemu lan ora tau takon pitakonan iki kanggo Brazilians. Kajaba iku, karo kabeh adventurous lan sawetara»edan»Brazilians, lagi padha kesenengan bakal tumindak»kulawarga sepi urip»,»siap kanggo ngulandara». Kulawarga soko sing Brazil saestu penting. Titik liyane sing ndadekake bocah-bocah wadon saka Brazil kados wakil saka negara liya, apa iku asring disebut»panas getih.»Wong pancene tresna nyata emosi, kanggo tresna, kanggo nandhang sangsara, kanggo mewek, swearing sing ana prakara apa, ing bab utama kanggo urip, ora kanggo tetep, aran. Lan, mbok menawa ing kertu trump (ora ngetang openness, friendliness, sociability gawan kanggo kabeh Brazilians) Brasil ladies, pesona. Yen katon piye wae bisa kanggo argue (bab rasa ora argue, tenan.), kasunyatan sing Brasil wanita sing banget becik lan manis ing komunikasi, iku kasunyatan empiris. Lan yen kanggo ngomongake babagan kuwi subyektif iku kaya kaendahan, banjur, mesthi, everyone milih kanggo awake dhewe, aku bakal menehi mung conto paling khas penampilan Brasil wanita, arep kanggo dhewe. Iku mokal kanggo nglirwakake lan manéka saka Brasil wanita, amarga aku manawa akeh sing maca artikel iki kanggo nemokake jawaban kanggo pitakonan -«Brasil wanita amba sebulan.»lan Ya, iku pancene iku Ana lan génétika, lan ing tangan siji, gedhe-gedhe tresna kanggo olahraga (loro sexes), lan ing tangan liyane, ageng waos manis lan glepung (roti kabeh jinis lan jinis — salah siji saka ne abang lan putih utama Brasil masakan). Aku kasengsem ing topic saka hubungan antarane sexes, lan aku tansah nyoba kanggo wigati kanggo aku carane kanggo mbangun sesambetan antarane wong-wong ing Brazil, Asia, Eropa, Amerika Latin, yen bisa, takon pitakonan lan learning panemu saka peserta saka proses, lan mung nonton. Genuinely seneng kanggo ndeleng wong seneng, seneng, amarga urip cantik apik, lan aku ora duwe mangu-mangu aku bisa ngomong sing ing Brazil manggon seneng wong. koleksi alexa migunani saka lelungan kanggo lelungan. Kene sampeyan bakal nemokake praktis saran planning lelungan, milih property luar negeri, tuku karcis lan carane nggawe saben trip paweling

About