submit


Brazil mung negara ing bawana, ngendi padha nganggo portugis. Brasil warga ing negara iki diijini tanpa visa, nanging residents saka negara liya kudu ijin kanggo ngetik. Kita ngumbara Rakyat lan Vic sing nyoba kanggo njaluk maksimum pengaruh lan ora kanggo tetep karo kanthong kosong. Padha teka ing Sao Paulo — kutha paling gedhé Brasil, lan umume ing saindhenging belahan langit sisih kidul. Wektu iki padha lumaku watara kutha karo free guide, sinau kok Sao Paulo wis disebut ibukutha seni werna, nyoba utama ne abang lan putih lan ngunjungi clockwork kutha katelu

About