submit


Randha. Anak loro lanang pitulas taun. Duwe income biasa, pendidikan sing luwih dhuwur. Katresnan kemah, tresna masak. Nyenengake wong wadon, duwe anak wadon loro, sing nikah lan urip dhewe. Aku tresna urip lan wong. Aku pengin rasa seneng, saiki iki wektu. Sampeyan bisa memuji. Hello, aku ukrainia saiki sing manggen ing Suriah. taun kepungkur aku iki kiwa randha, kaya, lan aku siap kanggo miwiti hubungan anyar. Pendidikan guru, aku tresna anak. Nyoba tau semplak, amarga kabeh sing wis rampung kanggo luwih apik). Aku manggon karo anakku lan tuwane. Putra. Enom cah wadon ayu looking for wong kanggo hubungan serius, kanggo nggawe kulawarga aku Duwe bayi lanang dijenengi Daniel

About