submit


Kene aku ketemu sandi setengah liyane. Thanks kanggo sing gedhe rasa seneng sing kita duwe saiki. Aku ketemu wong ngimpi kang urip kabèh, lan ngandika ngrasa cara sing padha. Aku wis koyo sing kita ngerti saben liyane kanggo dangu, lan saben dina kita urip saiki kapenuhan ing kabungahan. Sincerely, Nadia matur nuwun sing sampeyan lan apa sing dilakoni kuwi proyek apik, ngewangi wong kanggo golek-adhepan ing donya amba. Iku mbantu kula. Kabeh liya ing ing tangan Nadia (Brazil) Sadurungé, yen wong marang kula sing kanggo nemokake katresnan ing Internet iku nyata lan bakal duwe mung ngguyu. Nanging saiki aku ngerti kaelokan kelakon amarga aku ketemu pacar, Simon, karo sepindah saka website. Kita ketemu ing wong, lan kita felt sing kita sumurup saben liyane kabèh urip kita. Kabeh kita perlu kanggo nemokake saben liyane, lan kita nindakake iku. Dina iki kita duwe loro dibusak profil ing tandha saka bab kanggo saben liyane. Matur nuwun kanggo nuduhake kita cara kanggo saben liyane. Aku pengin kabeh wong lan wanita kanggo nggoleki katresnan kene. Sincerely, Daria. Hello. Aku kaya kanggo Nyebut sandi thanks pribadhi kanggo wong-wong sing digawe iki apik situs. Aku mikir sing sandi pilihan, lan saiki kinasih bojomu, kanggo nggabungake kula. Kita ketemu kene, miwiti ngomong. Kita digunakake kabeh jinis modern komunikasi. Lan pungkasanipun, sawise taun saka dialog lan rapat-rapat, kita kawen in November, lan aku cukup seneng. Iku hard kanggo kula kanggo ngerti lan pracaya internasional Internet Gendakan tenan bisa. Sapa sing looking for katresnan, aku bakal maringi pitutur tanpa mangu-mangu kanggo ndhaftar. Aku wis menehi saran kabeh kanca-kanca kanggo nindakake iku. Karo paling wishes, Irina

About