Brazil mung superpower ing Amerika Latin karo ekonomi sing ngilangi munggah, nanging nganggo menyang alangan insurmountable, kalebu mlarat saka mayoritas saka populasi, lack pendidikan lan personel qualified, lack saka sembarang infrastruktur lan liyane angkara. Brazil, kaya liyane Amérika Latin negara unbearable kontras, nalika tutul ing siji donya sugih putih lan wong miskin saka rangking saka India lan metis.

Sawise tanggané Argentina wis isin gedhe-ukuran krisis, Brazil wis dadi meh utama ekonomi dikembangaké negara ing wilayah.

Brazil wis populasi saklawasé myelin wong dikembangaké daya energi, kang adhedhasar bioenergetics lan karya HPP

Ana dikembangaké paling majeng sektor industri, ing negara mrodhuksi nomer akeh kendaraan lan nengsemake global investasi. Ing taun anyar, Brazil wis onomatopia korupsi, nanging cara sing ora tansah efektif, kene ora arep kanggo nggawe nyapu hukum sing bakal èfèktif ngukum pejabat ngrusak, cara utama iku nambah upah ing sektor umum, sing bola-bali nyuwil adoh saka rata-rata, iku wis wiwit sing wong karo amba gaji ora bakal njupuk bribes kanggo wedi rusak panggonan sing.

Punika banget populer nepotism, korupsi tingkat dhuwur banget

Ing Brazil ana kelas tengah, elit sosial, pengusaha lan pejabat pemerintah-kabeh padha nggawe munggah populasi, kabeh liyane saka Brazilians miskin. Sosial beda antarane kelas karo saben taun luwih lan luwih nambah, kulawargané miskin ora bisa ngirim anak-anake kanggo sekolah pribadi, kang nyedhiyani prayoga tingkat pendidikan, minangka asil rising generasi, sing ora bisa saingan ing donya modhèrn. Sekolah umum sing kaya pakunjaran, ngendi bocah-bocah sing mung lungguh lan ora sinau ing sekolah swasta bisa biaya $ saben sasi kanggo anak dhuwit mung bisa pilih salah siji

About