A penduduk Brasil kutha Noiva apa Cordeiro mbuwang lan Internet nelpon ing panelusuran kanggo soulmate. Calon kudu bachelors, sing sumpah ora kanggo ngganggu ing aktivitas saka wanita kang commune lan ora duwe claims kanggo anak saka kuwi marriage. Kutha wanita, kang ateges Noiva apa Cordeiro, urip sepi urip, lan mboko sithik kawangun jenis saka cara gesang, kang ing kasunyatan punika matriarchy. Brasil wadon ngajak wong siji kanggo kutha manten Noiva apa Cordeiro, dumunung ing sisih Kidul-Wétan negara.

Wong enom ing sik njongko ing umur dikirim menyang kutha-kutha liyané, lan wong-wong wadon sing nikah, bojo sing ngunjungi mung ing akhir minggu. Ing sambungan iki, sawetara wanita padha jinis ing umur saka rong puluh kanggo telung puluh lima taun, announced iku grooms donya.

Mboten utang ana ing sisih Kidul-Wétan saka Brazil ing abad

Iku iki diadegaké déning Maria Senorina de Lima, sing diusir saka kulawarga kanggo anggepan bala bojomu. Dheweke didegaké wanita desa, ngendi bocah-bocah wadon bisa manggon tanpa ing dictates saka wong lan masyarakat Patriarchal. Asil Maria lan kabeh dheweke katurunan kanggo generasi kalima, ana excommunicated saka Pasamuwan. Kutha wanita, minangka iku diarani Noiva apa Cordeiro Brazil kaping mboko sithik ana kawangun jenis saka cara gesang, kang ing kasunyatan punika matriarchy.

Wanita sing njupuk kontrol saka kutha lan melu ing tani

Dadi sarjana sing arep kanggo nyoba luck dheweke, kudu njupuk iki menyang akun.

Padha bakal duwe kanggo teka kanggo istilah karo aturan sing ana

Ing imam saka Gréja Evangelical, Anisio Pereira njupuk bojo saka ing antarane pedunung lokal. Kang diatur ing kutha Pasamuan lan nyoba kanggo nginstal ana aturan ketat dictated dening agama. Ing tartamtu, padha menging wanita kanggo cut sing rambute, ngombe alkohol lan malah ngrungokake musik, lan uga kanggo nggunakake sembarang jenis saka kontrasepsi. Sawise Pereira seda, wanita Noiva apa Cordeiro mutusaké sing padha bakal tau ngidini wong kanggo ndhikte kanggo wong-wong carane padha ngirim manggon, wrote. A penduduk Brasil kutha Noiva apa Cordeiro piyambak, mbukak kluwarga, mundhakaken anak, melu ing tani lan aktivitas liyane. Saka wektu kanggo wektu, padha ngumumke kompetisi saka katampi Ing iklan sing penduduk iki mbagekke liwat jaringan sosial, padha ngelekake sing kabeh nanggapi kanggo telpon bakal duwe kanggo manggon miturut tumindake aturan. Calon kudu bachelors, sing sumpah ora kanggo ngganggu ing aktivitas saka wanita kang commune lan ora duwe claims kanggo anak saka kuwi marriage

About