Sanadyan katon lan ora dhasar faktor ing pilihan saka partner, nanging sing iku nyurung akeh bocah-bocah wadon kita kanggo mbayar manungsa waé kanggo profil portugis wong. Ing katon lagi padha Spaniards — rambute ireng, nggoleki fitur rai lan lelandhesanipun mata, nanging ing alam luwih dilindhungi undhang-undhang, ora rame. Akeh wong tresna elegantly lan apik sing disandangi. Portugis wong-wong saka kanak-kanak sing memulang kanggo ngormati wanita, lan iki ditrapake ora mung kanggo ibu-ibu, garwa. Sembarang wong wadon, apa dheweke iku ing karya, ing transportasi utawa ing werna ngrasa gallantry saka southerners.

Padha ora ngenali tembung saka bojoné, lan nguripake kanggo bojoné, kang tegese kinasih. Sabangsa kita cumadhang kanggo nggawe kulawarga karo portugis wong. Ing Eropah padha dianggep paling wong kulawarga. Padha nglakoni sing akèh wektu karo kulawarga, lan mundhakaken anak. Ing cilik saka lair saka anak saka mentas digawe rama wis diwenehi limang dina ninggalake supaya bisa bantuan bojoné ing kawitan. Malah sawise divorce, portugis bantuan lan melu ing pendidikan anak-anake. Ing Portugal dianggep dadi ana dina wong-wong iku. Ing dina iki, wong-wong klumpukne ing taverne, ngendi padha nglampahi wektu ing obrolan karo kaca Madeira. Liyane pikatan jajak pendapat kabeh portugis bal-balan. Kanggo wong iku ora mung olahraga — iku»agama»negara. Arep kanggo please portugis katresnan bal-balan. Ing wusana saka kamenangan ing tim favorit disusun biasa preian, lan ora kejawab gol laments donya.

Portugis wong — abot ngrokok

Eropah gaya urip sehat kene ora njupuk root, lan Portugal isih occupies panggonan anjog ing nomer saka ngrokok.

Portugal — kaya provinsi cilik saka Eropah

Yen sampeyan ora mbayar manungsa waé kanggo kuwi minangka dalan-dalan lan lapangan Golf, iku bisa kanggo mikir sing portugis wis ora diganti wiwit dina Magellan lan Vasco da Gama. Padha nggawe apik anggur, nanging grapes sing isih ulig underfoot, padha duwe kopi kebak iwak, lan padha seneng kanggo nyekel iku ing rod, minangka sadurunge, padha manggon ing kulawargané gedhe — wong enom kanggo care kanggo wong tuwa, ngajari seng luweh tuwo lan Junior kabeh ing siji gendheng

About