submit


Ngadhepi karo masalah, aku makarya ing salah siji ing Python dhewe. Ing asas: server — mung dalan, iku menehi customer kontak liwat perantara. Pelanggan piyambak kanggo hubungi ora mestine kanggo. Uga, sing uga dianggo, lan aku temen maujud soko. Yen sampeyan panganggoan server, iku bakal generate sing umum tombol lan ngganti klien dikirim metu customer liyane. Iki iki cara server bisa decrypt pesen ing cara sing antarane klien. Iku ana apa cara kanggo mriksa keaslian saka tombol, lan soko liya. sampeyan ngerti, ana forum, nanging ora ana bantuan, ngetang ing sampeyan) Lungguh ing saperangan saka OOP (Obyek Oriented Programming), duwe kabeh sing notebook, guru marang tugas, njagong, nulis program. Terakhir lenggah ing notebook lan soko, banget, nyerat, minangka iku ketoke kanggo kula. Aku cepet iya proyek (kene kanggo ngomong yen sampeyan nindakake tugas lan nuduhake iku kanggo guru, banjur sampeyan pindhah lan menehi liyane). Kanggo njaluk siji liyane tugas aku ora supaya aku mung sharilsya ing Internet lan mutusaké kanggo seneng-seneng kanggo pindhah kanggo ngobrol-roulette. Lan carane nasib punika ironic: — menit saka nggoleki beda interlocutors, aku mlayu menyang guru. Kita mata dikunci njaba saka notebook, piyambakipun wrote, supaya aku nyamar sing apa-apa wis kedaden, lan ditutup ing tab karo kula. Bantuan nemokake video ngendi wong loro padha lungguh ing situs Omegle lan padha teka tengen liyane wanker padha tak nyisihaken saka wong, nanging banjur maneh, lan ing lan ing. Banjur padha weruh yèn panjenengané wis ngobahke driji sing omah ing lantai kawitan, lan sabanjure wektu skip piyambakipun nyedhaki. Ing pungkasan, padha wedi barricaded lawang menyang kamar, lan wong teka metu lan muncul konco wong-wong mau

About