submit


Yen taun kepungkur kenalan karo wong wadon saka negara liyane iki jenis saka fiction, lan mung siji sing bisa saged padha lintang-lintang olahraga lan nuduhake bisnis, karo tekane saka Internet lan globalisasi kabeh wis diganti. Saiki kanggo njaluk kenalan karo wong wadon-wong manca cukup gampang. Pisanan sampeyan kudu ngerti sing sampeyan bisa ketemu karo wong wadon manca mung yen sampeyan bisa kanggo komunikasi karo dheweke. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu dadi basa umum lan ora nyukupi perwakilan saka budaya. Contone, yen sampeyan arep ketemu karo wong wadon saka Kanada, sampeyan kudu ngerti salah siji inggris utawa perancis. Duwe idea Umum bab Kanada, bab canadian budaya, bab nilai-nilai canadian wanita lan bab hubungan antarane priya lan wanita ing Kanada. Banjur sampeyan bakal bisa kanggo miwiti dheweke ngobrol (chatting) lan kanggo golek umum topik obrolan tanpa masalah karo prabédan mentality. Basa bisa sinau dening dhewe, sampeyan bisa pindhah menyang specialized basa sekolah. Karo pendekatan tengen lan kepinginan pribadi kanggo mundhakaken tingkat saka keahlian ing basa kanggo tingkat sing ora nyukupi kanggo taun. Ing biaya saka kabeh iki sing ora sing gedhe. Minangka kanggo budaya, banjur miwiti nonton video blog saka sabangsa kita sing manggen ing negara iki (uga, sampeyan bisa ngerti prabédan ing mentality), nonton film dokumèntèr bab negara, lan mboko sithik ngalih menyang media resmi lan populer ing negara iki. Liwat taun, sampeyan bisa njaluk kawruh ekstensif bab negara lan wong. Internasional camping Free. Ana khusus internasional camping Free ngendi sampeyan bisa ndhaftar lan miwiti sesambungan karo wanita meh ngendi wae ing donya. Contone, Free lan liyane. Kerugian sing utama kuwi sites sing banget sawetara wanita bakal sengojo ndhaftar kanggo wong-wong mau. Amarga wanita sing highly mamang bab internasional Free. Search camping Free. Iku akeh luwih efektif kanggo ndhaftar ing lokal Dating site ngendi wanita ing negara iki looking for wong saka negara. Contone, yen sampeyan perlu wong wadon, saka Kanada, perlu kanggo log on dhisik Karo Gendakan lan camping padha. Mesti wae, ana uga sawetara masalah karo pendhaftaran amarga kasunyatan sing sampeyan ora duwe lokal nomer telephone, uga bagéan saka wanita bakal kanggo rembugan karo kowé, nalika piyambakipun ketemu metu sing wong manca, nanging isih akeh kaping luwih kamungkinan kanggo nggoleki wong wadon kanggo komunikasi saka internasional. Facebook. Nomer paling saka wanita dituduhake ing Facebook. Supaya yen sampeyan ora duwe kemampuan lan kepinginan kanggo bisa karo camping Gendakan, banjur sampeyan ngirim kontak Facebook. Nanging, cara iki mbutuhake akèh wektu kanggo nyaring wanita, supaya iku ora sampel saka wong-wong sing looking for sesambetan, mung dhaptar kabeh wanita sing duwe. Dawa, boring, nanging kadhangkala cukup èfèktif. Subyek camping. Ana uga kasempatan kanggo ketemu wong wadon ing sembarang tema situs web. Contone, situs web penyayang musik klasik bisa miwiti kanggo cocog ing subyek saka musik, lan banjur mboko sithik nransfer komunikasi ing pribadi topik, yen ana bakal dadi ngeculke mesti Wae, komunikasi ing Internet ngijini sampeyan kanggo golek wong wadon kanggo komunikasi, kanggo njaluk cedhak dheweke lan malah kanggo rembugan bab mangsa. Nanging kerjane karo nomer cilik saka wanita sing salah siji ambruk ing katresnan karo sampeyan raos, utawa sing nekat kanggo nemokake katresnan. Ie salah siji bodho utawa nekat. Supaya cara paling gampang kanggo nemokake wadon manca kanggo lelungan menyang negara saka kang sampeyan kudu wong wadon. Luwih cocog kanggo iki kursus basa, profesional internships, utawa panggonan permanen. Ie arep kanggo negara kanggo nalika, ketemu wanita, berkembang congenial companionship, miwiti hubungan karo wong-wong mau. Lan banjur setuju carane lan ing ngendi kanggo manggon bebarengan. Kerjane cukup uga, lan mayoritas saka wong-wong nglakoni. Sawetara wanita arep kanggo tanggal wong-wong ngemis. Dadi yen sampeyan perlu wong wadon saka negara liyane, lan sampeyan pengin kanggo tetep ing negara, sampeyan kudu dadi terkenal spesialis, sing bisa nyedhiyani kanggo awake dhewe lan wong wadon. Supaya, nalika sampeyan lagi ing Brazil, njaluk pendidikan sing luwih dhuwur, njaluk sertifikat saka kawruh basa, nyoba kanggo njaluk ijin resmi kanggo karya ing negara liyane, uga liyane sertifikat sing nuduhake tingkat. Nalika wong wadon bakal ngerti yen sampeyan lagi ora mung wong apik, nanging terkenal wong dheweke luwih gelem cumadhang kanggo mbangun sesambetan karo sampeyan. Sampeyan lagi guyon kula. Kita pengungsi manggon kanggo puluh ing Kanada. Wanita sing ing wong-wong ora katon utamané Brasil. Lan sampeyan lagi ngomong bab sawetara saben wulan laku ngomong. Kabeh kemungkinan

About