Awit kuna kaping, masyarakat pisan, aku nasehatake wong-wong ora kanggo nyumerepi watara rok kang pepadhamu. Sing, iku ora perlu kanggo ngarih-arih wadon nikah. Nanging yen pancene pengin nemen, apa-apa iku mokal, lan mung wong wadon nikah kanggo ngarih-arih lan malah luwih gampang. Pitakonan apa sampeyan mikir, iku ora nggawe pangertèn kanggo katon kanggo saperangan kanggo re-mbukak Dating camping kaya iki — jawaban Sadurunge sampeyan ketemu karo wong wadon nikah, sampeyan kudu ngerti apa sing mbutuhake iku. Ing kasunyatan, donya wis kebak saka jomblo ayu, sing bakal seneng pindhah karo sampeyan wayang cafe amben. Nanging yen sing dadi kepincut kanggo ora free wadon, sampeyan kudu mirsani aturan unspoken. Sampeyan bisa sinau kanggo ngarih-arih karo bojoné lan kinurmatan pengaruh manungsa. Bener, sampeyan bisa, yen sampeyan ora kudu larang kesehatan lan malah urip. Iku cetha sing pambocoran saka kasunyatan jina, gandhengane bakal kicked metu saka omah, lan sampeyan lagi kanti awon diantemi. Iku mokal kanggo ketemu putri. Uga, supaya wong-wong mau seneng rasa seneng saka enom, kang padha jujur nandhang kanggo sasi. Page, iku sing mung bakal ora sok dong mirsani malah yen sampeyan sijine langsung menyang amben. Kabeh pikirane saka bojoné enom sibuk enom bojomu. Dadi sampeyan kudu ngenteni saperangan saka taun, nalika pisanan passion liwat, lan ana bakal mung frustasi. Punika mokal kanggo njaluk kenalan karo remen nikah wanita. Sampeyan tau ngerti apa dheweke unhappiness antarane ombenan lumaku ngalahaken. Ing kuwi kulawarga iku luwih apik ora kanggo menek, iku pancene cukup kejem. Nalika ana, menek bisa, yen sampeyan njupuk iku banjur njaluk nikah. jeng bakal ilang, lan buddy bakal ndarbeni. Ya, loropaken rangsang sawise katelu bakal pitutur marang wong bab bojoné iku Cara eliminasi kothak aktivitas bukaan kanggo lengkap kulawarga seneng sing wis ana a sawetara taun, luwih wis karo bocah-bocah. Supaya seneng wanita saka mulyo, lovingly manis nest kejiret. Dheweke iku apik lan nyaman, tenan mboseni. Kene iku apa nyana. Sethitik ngulandara kanggo lady bakal ora babras, nanging ingatase hak bebas ora ing bebaya. Kanggo ketemu kuwi lady ing sembarang panggonan ing Taman, Museum, pameran, nyimpen, ing karya, nanging mung ing werna. Miturut cara, aku ora njaluk melu, amarga co-buruh sing ora wuta, mesthi bakal sok dong mirsani yen sampeyan duwe soko. Lan BFF ora kantun kasempatan kanggo kalakon bab iku kanggo bojoné. Ing café sampeyan bisa njagong jejere dheweke ing meja karo merek dagang tembung»Sing ayu kuwi prawan mengkono piyambak.». Ing pameran utawa ing Museum sampeyan bisa teka lan ngrembug ngetokne. Ing werna kanggo takon ing wektu utawa ing dalan. Ngalami seducers, malah takon cara kanggo paling cedhak cafe, ngatur langsung kanggo njaluk bantuan kanggo lady. Yen dheweke wis ora plans, dheweke mbokmenawa bakal setuju lan nuduhake cara, lan ngidini dhewe warung nambani. Ing Taman sampeyan bisa takon kanggo nelpon ing telpon sel telpon sing mesthine ilang ing suket. Lan sampeyan bisa mung takon kanggo dheweke telpon kanggo»nelpon kanca amarga telpon wis mati».

Mangkono sampeyan bakal njaluk nomer telpon dheweke. Nggenepi ing saiki, iku ora begja sipat, lan wanita»ing awak»sought sawise ing antarane wong-wong uga lancip. Tata kanggo ketemu karo ladies iki nduweni ciri dhewe. Pilih lokasi cocok kanggo sampeyan kanggo njelajah. Yen sampeyan seneng kanggo komunikasi ing udara seger, iku luwih apik kanggo pendekatan lan narik kawigaten wong wadon ing sembarang panggonan sepi. Opsi sing paling apik kanggo iki — Taman kutha, kothak, dermaga etc. tanpa cepet-cepet, pindhah kanggo strolling utawa lungguh ing bench wong wadon lan takon dheweke pitakonan sembarang sing mbutuhake prentah nanggepi. Contone, takon carane kanggo njaluk menyang lokasi lan jeneng panggonan sing sampeyan ngerti dhewe, lan sing toko. Takon wong wadon terus sampeyan lan yen dheweke ora pikiran, miwiti obrolan lan njaluk bantuan kanggo ngerti luwih apik. Ketemu wong wadon cocok physique ing salah siji saka institusi kanggo liburan. Wanita kabotan kerep pindhah kanggo macem-macem kafe, amarga biasane kaya mangan soko sedhep. Teka kanggo meja, konco kang lenggah lady lan takon yen dheweke pikiran yen, yen sampeyan njagong mudhun watara. Kurban kanggo panghibur dheweke ing beyo lan ketemu dheweke ing antarane pengarepan kanggo nambah wangun.

Ana akeh cara Free

Contone, iku cukup kanggo nggawe lady pujian bab dheweke tokoh utawa kanggo bantuan kanggo dheweke bener nindakake ngleksanani tartamtu kanggo kasil ketemu lan miwiti rembugan. Mbayar manungsa waé kanggo kolega ing karya utawa dheweke fellow mahasiswa ing Universitas. Mbok menawa antarane wong-wong mau ana bocah-bocah wadon lengkap physique, lan diwenehi sing padha sinau lan karya karo sampeyan, padha bisa gampang golek basa umum lan kanggo nangekake simpati menyang sampeyan. ing gambaran fisik lan foto, kang bisa tanpa kanggo milih kanca saka ukuran cocok. Kajaba iku, saiki kabotan wanita sing rego cukup ing panah bunder saka wong-wong, supaya iku biasane tenan arep kanggo ketemu lan mesthi uga dumunung kanggo komunikasi. Cantik gampang kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti kepincut kanggo wong wadon karo bantuan saka jaringan sosial. Mung ngirim dheweke pesen takon kanggo ketemu lan ngobrol. Sawetara seneng kanggo nangekake kapentingan ing interlocutor, publishing ing dheweke kaca nyenengake Kenalan karo bocah-bocah kanca-kanca utawa sederek — ora tansah proses prasaja. Anak mikir sing sethitik beda saka wong diwasa, supaya kanggo patemon iki kita perlu nyiyapake uga kanggo cepet golek karo anak basa umum. Ing advance takon tuwane anak carane lawas iku, apa kang senengane kanggo nindakake ing kalodhangan, uga minangka carane kanggo nanggepi kanggo patemon karo wong-wong manca. Supaya sampeyan bisa luwih nyiapake kanggo patemon pisanan, mikir bab carane nindakake iki ing wayahe, lan carane kowe miwiti obrolan karo anak. Nyoba kanggo gabungke patemon karo sawetara fun, kang bakal bisa kanggo njupuk bagéyan anak. Contone, sampeyan bisa ketemu ing kebon, circus, pindhah menyang film utawa neng cafe. Ing kasus iki, anak bakal dadi saya ing swasana ati apik, lan sampeyan bakal bisa kanggo aran luwih bebas sak interview. Sampeyan uga bakal bisa kanggo nemokake topik obrolan, contone, kanggo ngrembug pahlawan kartun bebarengan kanggo milih nambani sedhep, etc. Kudu nggawe anak hadiah cilik. Iku bisa dadi dolanan utawa manis. Yen sampeyan ngerti kang Hobby, bisa menehi, contone, new catur pesawat, buku apik, etc. bebarengan Yen sampeyan ana ing cafe, ora ragu-ragu kanggo takon anak bab apa kang senengane kanggo mangan, lan sing kaya kanggo supaya. Takon bab carane iku sing arep karo kanca-kanca anyar, apa iku menarik kedaden karo wong kanggo wektu suwene. Anak kang gesang asring banget aktif, lan kang bisa pitutur marang kowe crita lucu saka urip sekolah, komunikasi karo ora pati cetho, etc. aja lali kanggo memuji wong — anak kaya iku akèh. Marang anak soko menarik bab sampeyan. Contone, njlèntrèhaké mobil, saka negara ngendi sampeyan wis, profesi panjenengan. Supaya anak takon bab apa kang paling interested. Malah bisa njupuk karo sampeyan sawetara Souvenirs kayata seashells, koleksi watu, jimat lan item liyane cilik. Menehi soko kanggo kanca-kanca anyar. Ora tetep aside lan nyoba kanggo melu ing kabeh aktivitas saka anak sak rapat karo wong. Yen wong lungguh mudhun kanggo muter mesin, nggabungake game. Kulo bebarengan ing carousel, njupuk ing dash, etc. Elinga yen anak iku penting kanggo aran sing»ing tune»karo wong. Ing kasus iki, kang bakal mandek kanggo pengalaman tightness lan tipis wedi, lan sampeyan bakal bisa ngerti wong luwih apik lan ngerti cara paling apik kanggo mbangun komunikasi. Lan elinga yen kanggo pisanan ngirim ora dawa banget kanggo njupuk anak saka tuwane utawa ora pati cetho utawa karo wektu kang bakal njaluk bosen lan uga miwiti kanggo sumelang

About