submit


Wanita saka Brasil kutha Noiva apa Cordeiro disaranake sing siji wong saka kabeh ndonya kanggo mindhah karo wong. Kutha cilik iki dikenal kanggo kasunyatan sing iku urip ing umumé populasi wadon — luwih wong umur rong puluh kanggo telung puluh lima taun. Penduduk Noiva apa Cordeiro mutusaké ora kanggo ngenteni kanggo peparingé saka nasib, lan kanggo search kanggo bridegrooms. Kepinginan kanggo omah-omah padha marang ing penet lan ing kutha kaca ing Facebook, nalika stressing sing kapentingan wong-wong mau mung sarjana sing bakal ora pikiran matriarchal cara gesang. Manten digunakake kanggo ngatur farm lan kutha. Sawetara wanita Noiva apa Cordeiro duwe anak lan bojo, nanging padha bisa njaba kutha lan mung sok-sok teka ngarep. Nalika bujangan bocah-bocah wadon sing ingkang boten pareng kanggo omah-omah anak nikah ladies, minangka katurunan saka akeh kulawargané duwe dawa digandhengake hubungan kekerabatan. Pencet bocah-bocah wadon Noiva apa Cordeiro ngandika sing padha wis ngambong, lan ora mung ngimpi bab, kanggo tiba ing katresnan lan omah-omah. Telpon siji Brasil ladies wis nanggapi kanggo lanang saka Brazil, India, Mesir, China, AMERIKA serikat lan akeh negara liyane. Brazilians ora cepet-cepet ing Noiva apa Cordeiro. Noiva apa Cordeiro nerjemahake saka portugis minangka»putri Cordeiro». Adhedhasar wanita kang utang ana ing Maria Senorina de Lima sawise bojomu mbeling dheweke, dheweke iki dipeksa kanggo ninggalake kulawarga. Kanggo nglakoni tumindak dheweke ana excommunicated saka Pasamuan lan kaulungaké dheweke jenis anathema kanggo generasi kalima

About