submit


Akeh wong ing bayangan mbayangke pulo rampung pedunungé dening endah wanita. Mesti wae, fantasi punika fantasi, nanging apa yen iku dadi metu dadi kasunyatan. Ing tartamtu bab, panggonan kuwi ana iku sawijining kutha ing Brasil. Iki picturesque kutha provinsi ing bukit liwat pedunungé lan kontrol meh istimewa dening wanita. Anak lanang sing dikirim adoh ing, lan sederek sing ora diijini nang kutha, karo sing istiméwa saka akhir minggu. Saiki wanita wis mutusaké sing padha perlu sawetara wong siji ing kutha. Nanging ana salah siji caveat: wong wis kanggo tindakake aturan sing. Mbok menawa iku ngirim ora bakal angel banget. Kabeh wong kudu tindakake kabeh hukum lan laku sing disetel wanita, saka kutha pembangunan tetanèn, agama, lan liyane. Kanggo ngerti apa kuwi kutha ana, iku perlu kanggo ngerti sajarah sawijining: kutha iki didegaké ing Signorina Maria de Lima, sing excommunicated kanggo jina sawise dheweke oncat saka ing wong, kang dheweke iki dipeksa kanggo omah-omah. Pungkasanipun, iku gabungan dening siji liyane wanita lan kulawargané tumuju dening wanita, lan supaya ana ditutup masyarakat. Pastur saka Gréja Evangelical, Anisio Pereira, njupuk siji -taun-lawas bocah-bocah wadon kanggo dadi bojoné lan didegaké Pasamuwan ana, madegake ketat Puritan aturan. Nalika piyambakipun tilar donya, wong wadon saka kutha wis ditemtokake sing lagi tau arep dadi pawns lanang dominasi, lan dismantled Pereira kang Pasamuan. Penduduk Nelma Fernandes, puluh-telung taun, ngandika Mung wong-wong kita bujangan bocah-bocah wadon ketemu sing salah siji nikah utawa duwe kulawarga hubungan karo us. Kita kabeh ngimpi kanggo tiba ing katresnan lan njaluk nikah. Nanging kita kaya urip kene, lan kita padha ora arep ninggalake kutha kanggo nggoleki bojone. Miturut cara, wiwit kutha Amazons ana ing warta website karo woro-woro sing permanen dumunung

About