submit


Emphasis tansah pindah ing nunggu saka acara global. Supaya kita mutusaké kanggo njelomprongke menyang sasi lan njaluk kenalan karo Brasil, kang banget rauh sawise Olimpiade. Kita kasengsem kanggo ngerti apa padha bocah-bocah wadon lan pesisir ing Brazil bab sèket taun kepungkur. Kita ngatur kanggo njelomprongke menyang atmosfer saka panas panas pesisir ing photography saka photographer canadian Katharine Smith, sing dibukak pesisir, kayata Ipanema, Leblon, Copacabana. Jeneng menowo. Ya, iki pesisir sing banget: resik wedhi panas, srengenge anget, pirus segara, kosong lurung-lurung kutha-kutha, ing kang kabeh wektu free residents nglampahi iku ing pantai. Lan apa bocah-bocah wadon. Supaya wong-wong mau ora ngadeg metu curvaceous Dodo lan bokong gaya durung dicemplungke menyang pikiran saka ayu setengah saka populasi saka Brazil, nanging padha langsing, mimpin, atletik. Nice kanggo ndeleng. Dadi ayo kang maju cepet taun, lan nonton ing kahanan ing populer pesisir saka Brazil

About